Over Marinco Survey

Marinco Survey, een adviesbureau op het gebied van scheepvaart en offshore-industrie, is in 1968 opgericht door Aristo Vallianatos. In de continu veranderende wereld van de scheepvaart zijn wij een constante factor voor onafhankelijk technisch en operationeel advies. We hebben ons altijd gericht op een verbeterde inzet van de middelen en kwaliteiten van onze klanten.

Doordat we zeer uiteenlopende expertisediensten aanbieden, kunnen wij onze klanten adviseren en begeleiden bij allerlei obstakels en vragen waar zij mogelijk tegenaan lopen. Op basis van onze grote ervaring hebben wij een uitgebreide database opgebouwd met projectinformatie en standaardformulieren, waardoor efficiënte planning en rapportage mogelijk zijn. Onze rapportage bevat actuele en uitvoerige informatie, waardoor goed onderbouwde besluiten genomen kunnen worden bij lopende en toekomstige zaken.

Wij zijn trots op onze flexibiliteit en het feit dat wij altijd snel in actie komen. Voorlopige rapportage aan onze klanten vindt meestal plaats binnen 48 uur na het eerste bezoek. Wij streven ernaar bij al onze projecten van toegevoegde waarde te zijn.

Wij vinden professionaliteit en service van het grootste belang, zijn nuchter en houden van aanpakken. Het is voor ons belangrijk dat wij een goede naam houden bij onze klanten, managers en scheepswerven en reparatiefirma’s. Door feedback van klanten kunnen we de kwaliteit van onze diensten nog verder verbeteren.

Marinco Survey is uw partner op het gebied van onafhankelijke taxaties en inspecties.

Marinco Survey BV

Burg. Hazenberglaan 403
3078 HG Rotterdam

survey@marinco.nl

+31 (0)10 283 66 55 - (24/7)

BTW nr. NL 853017682B01
KvK nr. 58388931
IBAN NL20 RABO 0136980864